A kínai büfék legfinomabb fogásának receptje: az illatos-omlós csirkét pirított tésztával otthon is elkészítheted
A pirított tésztával tálalt illatos-omlós csirkemellet nem csak a büfékben eheted.
Összesen 13 találat.
A pirított tésztával tálalt illatos-omlós csirkemellet nem csak a büfékben eheted.
Az édes, ragacsos csirke egyszerű párolt rizzsel a legfinomabb.
A kínai rizskása elkészítése kicsit hasonlít a tejberizshez, de sós, és gazdag a fűszerezése is.
Ennél egyszerűbb kínai receptet nehéz találni: csak öntsd össze a szószokat, és kend meg vele az oldalast.
A kínai pirított tészta hússal és zöldségekkel isteni finom fogás lesz.
A kínai pörkölt a mi gulyásunkhoz hasonlóan répával és krumplival fő, az ízesítése azonban egészen más.
A kínai és egyéb távol-keleti ételek egyre népszerűbbek itthon is: lássuk, mennyire ismered őket!
Az ananászos ázsiai sült rizs tökéletes köret lesz húsok vagy zöldségek mellé.
A házi készítésű édes-savanyú csirkemell akkor az igazi, ha roppanós zöldségek is gazdagítják a szaftot.
Az édes-savanyú, ragacsos narancsos szósz hús nélküli verziója is zseniális.
A mézes, szezámmagos csirke elkészítésének titka, hogy először ki kell sütni a fűszeres húst, és utána megforgatni a ragacsos, csípős mázban. Fokhagymával feldobva még pikánsabb.
Fűszerek, kis adagok és még néhány használható fogyókúrás ötlet a kínai nőktől.
Az édes, savanyú szósz a csirkecombhoz is remek választás, és nem kell a boltban megvenned, hisz egyszerűen összedobhatod.